Kære øffere

Som i nok kan se, har vi fået ny hjemmeside, hvor man skal logge ind for at tilmelde sig  forskellige arrangementer og forny medlemsskab. Jer "gamle" medlemmer, der var medlem, før den nye hjemmeside blev skudt i luften, er blevet overflyttet. Det vil sige, at første gang i logger ind, skal I bestille en ny adgangskode og rette jeres info. Ergo I er oprettet i vores system.

Der er dog en undtagelse, hvis I ikke tidligere har haft angivet jeres mailadresse, bedes I rette henvendelse til os i bestyrelsen på oekonomiskforening@gmail.com, så vil vi sørge for, at det bliver ordnet.

Igen vil jeg påpege vigtigheden af, at i oplyser de rigtige informationer, da det gør det lettere for os at gøre det fedt for jer.

Hyg jer til vi ses igen, der er ikke længe til semesterstart!

Nanna, webmaster