Excel Basic

Onsdag, 27. september 2017 -
9:00 til 12:00

Kære medlemmer

Økonomisk Forening afholder et gratis kursus i Excel Basic d. 27/9 kl. 09:00-12:00 i samarbejde med CA a-kasse.

Kurset henvender sig primært til førsteårsstuderende som vil gøre sig bekendte med Excel.

Lokation: U30.

Der vil være kaffe og frugt til arrangementet.

Eventuelle spørgsmål rettes til oekonomiskforening@gmail.com att. Fagligt Udvalg.

Fagligt Udvalg

LyX kursus

Torsdag, 21. september 2017 -
15:00 til 18:00

Kære medlemmer

Torsdag d. 21/9-17 kl. 15:00-18:00 afholder vi et gratis LyX kursus for medlemmer i samarbejde med CA a-kasse.

Lokation: U30

Der vil være kaffe og frugt til arrangementet.

Fagligt Udvalg

STATA-kursus

Onsdag, 8. marts 2017 -
8:00 til 14:00

Onsdag d. 8. marts kl. 08:00 til kl. 14:00 afholder ØF et kursus i Stata som bl.a. bruges til faget 2647: Quantitative, Qualitative and Limited Dependent Variables på 4. semester.

Kurset bliver i R-bygningen (nr. 2640) rum nr. 1611 (også kendt som Konverterbar).

Arrangementet afholdes i samarbejde med CA A-kasse og der er derfor ingen deltagerbetaling.

Tilmeldingen åbner onsdag d. 1. marts kl. 17:00

Københavnerturen 2017

Torsdag, 2. marts 2017 - 6:00 til Fredag, 3. marts 2017 - 20:00

Københavnerturen går i 2017 til Nationalbanken, Finansministeriet, Danske Bank og Copenhagen Economics.

Hver virksomhed vil stå for en præsentation, præsentere jobmulighederne i deres virksomheder for Cand.Oecon, Cand.Soc og Public Policy, eventuelt cases og besvarelse af spørgsmål.

Turen er gratis – finansieret af Økonomisk Forenings samarbejde med de deltagende virksomheder. Vi sørger bl.a. for transport t/r, overnatning i Københavns centrum, morgenmad begge dage og middagsmad fredag.

Lyx kursus - Begynder

Tirsdag, 22. november 2016 -
16:00 til 18:00

Har du også altid drømt om at kunne lave lækre professionelle opgaver? Har du problemer med at dine flydere og billeder flyver rundt, når du laver større opgaver? Så kom til LyX kursus med ØF!!

Excel kursus

Mandag, 7. november 2016 -
16:00 til 19:30

Kunne du tænke dig at få styr på, hvordan du nemt anvender Excel i dagligdagen og til skolerelateret brug, så er dette kurset du skal tilmelde dig!

Kurset vil indeholde generelle gode råd og tricks i Excel, samt anvendelige funktioner og formler, som gør det nemmere at arbejde i Excel. Derudover vil vi arbejde med datatabeller, som især er anvendeligt ved større datasæt. Envidere vil vi komme omkring, hvordan man kan lave diagrammer og derved grafiske illustrationer af data. Slutteligt vil kurset komme omkring opsætning samt beskyttelse af sit Excel dokument.

Prokura

Torsdag, 22. september 2016 - 16:00

Efter et vellykket event sidste år med Prokura, har vi valgt og gentage successen igen i år. Denne gang med et nyt tema, så hvis du var afsted sidste år er der ingen grund til ikke at tilmelde sig igen, for det bliver fedt. Nedenfor kan i læse mere om programmet for aftenen.

Theme: Negotiations strategy and preparations

Virksomhedsbesøg hos Deloitte

Onsdag, 18. maj 2016 - 15:45

Den 18. maj inviterer Deloitte alle ØF' oecon'er, soc'er og pøf'er til deres afdeling i Aarhus, hvor de vil præsentere de forskellige og mest relevante afdelinger i huset.