ØF - Vinsmagning 2017

Torsdag, 30. november 2017 - 19:00

Torsdag d. 30. November inviterer Økonomisk Forening til vinsmagning i Konverterbar hvor Smagførst kommer forbi med 8 forskellige vine. Heraf vil der være 2 hvidvin, 4 rødvine, 1 boble og 1 sød.

Deltagelsen vil koste 40 kr for medlemmer af Økonomisk Forening, og efterfølgende vil der være muligheden for at tage ned og få en øl på Guldhornene, hvis man lyster.

GT TID

Fredag, 27. oktober 2017 -
15:00 til 20:00

Fredag d. 27 oktober inviterer Konverterbar til den famøse GT-bar. Dette er samtidig den nuværende bestyrelses sidste fredagsbar, hvilket selvfølgelig skal fejres!

"GT Tid" betyder naturigvis Gin & Tonic ad libitum til den nette sum af 80 kr. De tilmeldte vil kunne benytte sig af den seperate GT bar, hvor man kan spice og pynte sin egen personlig GT med et stærkt udvalg af ekstravagante ingredienser. TILMELDING SKER HER PÅ HJEMMESIDEN og betaling i baren på dagen.

Vi glæder os til at se jer!

//ØF

Hardball med ØF

Tirsdag, 26. september 2017 -
19:00 til 21:00

ØF gentager sidste års succes med en ordentlig omgang hardball ved Aarhus Hardball Bane i Brabrand.

Det bliver dagen, hvor du kan finde dine sprødeste engage-move frem, få skudt efter et par af dine studiekammerater og få en helt vildt dejlig eftermiddag i godt selskab!

Ved dette arrangement vil der blive tale om en egenbetaling på 100 kr. Der er plads til 30 stks. og pladserne gives efter først-til-mølle-princippet.

Øl smagning

Torsdag, 11. maj 2017 - 19:00

Efter stor succes med både vin- og ginsmagning prøver ØF nu at holde en ØL smagning.

Der kommer 6 forskellige nybryggede øl, der varierer fra surt, bittert, stærkt, lyst, mørkt og sødt. Det bliver såååå lækkert!

Smagningen kommer til at foregå i hyggelige omgivelser på Fuglesangsalle.

Tilmeldingen starter den 1/5 kl. 12 her på vores hjemmeside.

//Socialt Udvalg

Fodbodturnering

Lørdag, 11. marts 2017 - 10:00

Traditionen tro inviterer Økonomisk Forening sine medlemmer til en drønhamrende skarp dag fyldt med fodbold, samvær og godt humør, når den årlige fodboldturnering løber af stablen lørdag d. 11. marts 2017.
Eventet kommer til at foregå hos Århus Firma Sport (adresse: Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.) fra kl. 10 om formiddagen til engang hen på eftermiddagen – nærmere information om sluttidspunkt følger i programmet, som udgives når tilmeldingsfristen er overskredet.

Ginsmagning

Torsdag, 23. februar 2017 - 19:00

Vi afholder Gin & Tonic Smagning ved Kjær & Sommerfeldt Aarhus den 23/02/17.

Vi har 6 Gin og 3 Tonics (med pynt) på programmet denne torsdag aften, så tag din studiemakker i hånden og kom og spark gang i din torsdag aften.

Egenbetaling er 75kr., hvor ØF tager hånd om resten, så der er ingen undskyldning for ikke at deltage!

Tilmeldingen åbner på torsdag kl. 12 og det er først til mølle princippet.

Vinsmagning

Torsdag, 24. november 2016 - 19:00

Så er vi klar med årets vinsmagning!

I år skal vi ud af huset og ned til det stilfulde Kjær & Sommerfeldt i Århus. Der er 26 pladser til dette intime arrangement, hvor Kjær og Sommerfeldt vil guide os igennem 8 forskellige vine, som skulle være gode her op til julen. De giver tilmed 20% rabat på alle de smagte vine. Såfremt man ønsker at købe en vin eller flere, så er det både muligt at få det sendt til ØF-kontoret eller at få det opbevaret hos dem til senere afhentning.