Lørdag, 11. marts 2017 - 10:00

Traditionen tro inviterer Økonomisk Forening sine medlemmer til en drønhamrende skarp dag fyldt med fodbold, samvær og godt humør, når den årlige fodboldturnering løber af stablen lørdag d. 11. marts 2017.
Eventet kommer til at foregå hos Århus Firma Sport (adresse: Paludan-Müllers Vej 110, 8200 Aarhus N.) fra kl. 10 om formiddagen til engang hen på eftermiddagen – nærmere information om sluttidspunkt følger i programmet, som udgives når tilmeldingsfristen er overskredet.

Tilmelding til turneringen starter i dag, torsdag d. 9. februar, og sidste frist er onsdag d. 8. marts kl. 12.00.
Tilmelding sker ved, at man skriver sit holdnavn, deltagere samt disses studienumre til vores mail: oekonomiskforening@gmail.com
Man skal være mindst 5 spillere på et hold + eventuelle ekstra udskiftere man kunne ønske sig (alle skal være medlem af Økonomisk Forening).

Vi spiller 4 mod 4, med en mand over midten + minimum én udskifter. Det er ikke påkrævet at begge køn er repræsenteret på holdet, men som altid tæller pigers mål dobbelt!

Grundet den begrænsede tid vi har på dagen, så er der kun plads til et vist antal hold til dette event, så det gælder om at være hurtig.
ØF bestyrelsen stiller naturligvis op med sit mesterhold, og regner med at gå hele vejen!

Århus Firma Sport holder deres café åben i løbet af dagen, hvor der vil være et bredt udvalg af mad og drikkevarer - vi arbejder på nuværende tidspunkt på et lille tilbud til de deltagende, men vender tilbage med yderligere information om dette på et senere tidspunkt.

Yderligere information vedrørende præmier, forfriskninger, efterfest, etc. vil ligeledes løbende blive opdateret i begivenheden.

Vi håber I har lyst til at deltage, så vi kan vi en super fed dag med en masse fysisk aktivitet, godt humør og samvær.