Fredag, 26. januar 2018 - 12:15 til Søndag, 4. februar 2018 - 13:15

Er I klar til endnu en skitur i ægte ØF-ånd? I år er turen arrangeret i samarbejde med écart ski tours, som i mere end 16 år har specialiseret sig i netop at lave grupperejser for universiteter, og sammen med dem kan vi garantere at det her bliver en uge I aldrig glemmer!

♛♛♛ ST SORLIN D'ARVES ♛♛♛
St. Sorlin d’Arves er beliggende i en højde af 1600 meter og byder på 330 kilometer pister med ganske varieret skiløb, så både nybegyndere og øvede skiløbere har mulighed for masser af udfordringer på pisterne. Har du lyst til at prøve andre skiaktiviteter, kan du leje en snescooter eller opleve parasailing, men byen byder også på indkøbsmuligheder, og naturligvis et udvalg af hyggelige restauranter og barer samt et diskotek.

Natteliv i Saint Sorlin D’Arves = La Grotte Du Yeti, hvor écart ski tours med garanti har de bedste aftaler, om end det skal være en kæmpe beerpong turnering, koncert med kunstner eller udendørs rave så kan det lade sig gøre. Priserne er skruet i bund og festen i max, vi er altid helt ekstatiske når vi tager til Saint Sorlin D’Arves.

Saint Sorlin D’Arves er en del af det ”overraskende” store ski område Les Sybelles der byder på mere end 300 piste kilometer og rammer 5 forskellige landsbyer. I dette skikollektiv er Saint Sorlin festhovedstaden og også den mest charmerende. Dog kan man med fordele tage en frokost i nogle af de andre byer, især La Toussuire er yderst charmerende og også en by Tour de France har besøgt en del gange.

PRIS: 3800 DKK

Prisen inkluderer:
❅ Bustransport tur/retur fra Aarhus til St Sorlin
❅ 7 DAGES LIFTKORT til 330 km. pister
❅ Samlet indkvartering for alle på turen
❅ Mulighed for at skræddersy dit eget værelse fra start
❅ Guideservice
❅ Nødtelefon 24/7
❅ SMS-service tlf. 08.00 - 20.00 med svar indenfor én time
❅ Goodiebags med overraskelser
❅ Sne - og Rejsegaranti
❅ Gratis skitransport
❅ Mulighed for tilvalg i form af skileje, skiskole, forsikringer og eventpakke.
❅ Skræddersyet applikation til jeres tur

éventarmbånd:
- Eventarmbåndet giver adgang til ALLE écarts events i løbet af ugen i sneen, og det er helt sikkert noget du ikke vil gå glip af!

Eksempler på écart-events, der er inkluderet i eventpakken, er:
❅ Stor Picnic/BBQ
❅ Beerpong turnering
❅ Rabataftaler på destinationen

Sørg for at følge med herinde, da begivenheden vil blive opdateret med tilmeldingslink, gode tilbud o.lign.

Tilmeldingslink: https://www.ecart.dk/grouptravel/registration/welcome.aspx?reqGuid=F6A26696-9DDA-4B5F-9F36-5418637FA263

Event type: 
Pris: 
3 800,00 kr.